Velkommen til Ravnsholtskolen

Kirsten Dagnæs-Hansen den 20-01-2015
    DANMARKS INDSAMLING 2015: MOD URETFÆRDIGHED

Foto 4_Haiti_FOTO Kasper JerichowRetfærdighed kan have mange ansigter. Når uretfærdighed rammer mennesker, lokalsamfund og befolkningsgrupper i udviklingslandene, har det ofte ekstra store konsekvenser og kan i yderste tilfælde efterlade både børn og voksne chanceløse overfor at skabe en værdig tilværelse og en fremtid.

Alene i Afrika syd for Sahara lever 17 millioner børn uden en fødselsattest. Det betyder, at disse børn ikke har nogen identitet; de eksisterer ikke officielt. Det gør det svært at hjælpe, når børnenes rettigheder brydes, ligesom man ikke kan sikre dem adgang til basale ydelser som sundhed og uddannelse – ydelser de ellers har krav på ifølge FN’s børnekonvention.

Ravnsholtskolens elever kan gøre en forskel ved at gøre gode gerninger. For hver god gerning I gør, bidrager Ole Kirks Fond med 25 kroner til Danmarks indsamling 2015. Aflevér dine gode gerninger senest 30/1 til din lærer, som indberetter resultatet elektronisk, eller aflevér dine "Godhedsbeviser" på Allerød Bibliotek (print godhedsbeviser ud på nedenstående link).

Camilla Buchter Jensen den 28-11-2014
    Kære SFO-forældre,

I forbindelse med budget 2015 har byrådet reduceret i SFO'ens åbningstid samt besluttet at vi har lukket i uge 29.
    Her er SFO'ens nye åbningstider samt lukke-dage.

2015:
    SFO åbner hver dag kl. 7.00
    Mandag til og med torsdag lukker vi kl. 16.50,
    fredag lukker vi kl. 16.30

Lukket:
    Den 30. marts, 31.marts og 1. april
    Den 15. maj
    Den 5. juni
    Uge 29 (13. juli - 17.juli)

Matematik opgaver