Velkommen til Ravnsholtskolen

Tine Junge Nielsen den 21-10-2014
    Vi er blevet bedt om at offentliggøre nedenstående meddelelse vedr. kørsel af skoleelever på vores skoleintra?

Efter afholdt EU udbud har Allerød Kommune i dag indgået aftale med Brønnums Turistfart

Aftalen træder i kraft 1. november 2014.

Efter afholdt EU-udbud har Allerød Kommune i dag indgået aftale med Brønnums Turistfart ApS om kørsel af skoleelever og elever til svømmekørsel.
    Aftalen træder i kraft 1. november 2014 og løber i 23 måneder. Kommunen kan forlænge aftalen i yderligere 2 X 12 måneder.
    Delaftalen 3 om kørsel til ungdomsskolen var med i udbuddet som en option, der ikke vil blive udnyttet som følge af det af Byrådet indgåede budgetforlig.
    Allerød Kommune takker øvrige tilbudsgivere for den interesse, de har vist for kommunens udbud.

Cynthia Johansen
    Administrativ konsulent
    Skole og Kultur
    Allerød Kommune

Camilla Buchter Jensen den 08-10-2014

Kære forældre til kommende mini-SFO-børn og børnehaveklassebørn.

Digital indskrivning

Nu er det tid til indskrivning til børnehaveklasse for skoleåret 2015/2016

Indskrivningen vil foregå digitalt via Allerød Kommunes hjemmeside www.alleroed.dk
    Der vil på kommunens forside være et link og man vil her komme videre til
    indskrivningsmodulet, hvor man skal bruge sin NEM-ID for at logge ind.

Sidste frist for indskrivning til skolerne er den 3. november 2014

Informationsmøde

Ravnsholtskolen holder informationsmøde om børnehaveklasseindskrivning og mini-SFO
    onsdag den 22. oktober 2014 kl. 19.00 – 20.30